Upcoming events

Energy Awareness Class

May 24th
7 PM – 9 AM (Amsterdam Time)
ZOOM class

Het Energy awareness programma is ontstaan vanuit een consistente behoefte van mensen aan meer rust, veerkracht en energie in de hoge snelheid van het bestaan.

In de 2 uur durende class leer je voelen hoe mentale spanning, emoties en stress doorwerken op het lichaam, en hoe je spanning op verschillende manieren kan loslaten.  Er wordt een combinatie van psychologie, yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisaties, catharsis door het lichaam, en helende lichaamstherapieën gebruikt om je naar een diepe staat van ontspanning te brengen.

Het doel van de Energy Awareness is om meer bewustzijn te creëren rondom jouw persoonlijke energie systeem, én je tegelijkertijd te laten ervaren hoe je in de best mogelijke conditie kan blijven, fysiek en mentaal!

Kosten Early Birds (inschrijven voor 17 Mei): €25,00
Kosten daarna:  €32,50

In order to use iDeal or credit card:
1. Click on BUY NOW button
2. Fill in your contact information and Billing address
3. Click on continue to payment

The Bridge Retreat

11-17 Aug
The Lodges at New House Farm, Sussex

The Bridge retreat is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van 6 dagen gericht op verwerking in de brede zin van het woord. Denk hierbij bv. aan het verlies van een dierbare, het verwerken van een scheiding, persoonlijke traumatische gebeurtenissen, en of gezondheidsproblemen.

Het zeer succesvolle programma draait inmiddels langer dan 4 jaar en is ontwikkeld door mijn twee internationale collega’s Gabi Kruger en Donna Lancaster. Met veel plezier en toewijding reis ik elke twee maanden af naar Engeland om samen met Gabi en Donna the Bridge retreat te faciliteren.

Voor meer informatie check www.thebridgeretreat.com

After Bridge intensive:
Voor mensen die the Bridge gedaan hebben, bestaat er een mogelijkheid om een after Bridge intensive te volgen. Dit betreft een 4 uur durende sessie waarin facetten van the Bridge terugkomen en waarbij het ‘Bridge werk’ indien nodig voortgezet kan worden.

Inschrijven

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Working Days in London

6-7 Juli
6 Frith street, Soho, Londen

Inschrijven

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.