Retreats

The Bridge Retreat

Aug 8th | Oct 8th | Oct 19th
The Lodges at New House Farm, Sussex

The Bridge retreat is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van 6 dagen, gericht op verwerking in de brede zin van het woord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onverwerkte pijn uit de kindertijd, het verlies van een dierbare, verlies van een relatie, persoonlijke traumatische gebeurtenissen of het verwerken van gezondheidsproblematiek.

Het zeer succesvolle programma is gecreëerd door mijn twee internationale collega's Donna Lancaster en Gabi Kruger. Jaren lang deden zij onderzoek naar onverwerkt verdriet en verlies en de impact hiervan op mensen. Onverwerkte pijn kan de oorzaak zijn van vele symptomen zoals depressie, angst, lage energie, onzekerheid, burn-out, woede uitbarstingen, en een gebrek aan verbinding met jezelf en je omgeving.

In 6 dagen wordt er een veilige plek gecreëerd om op alle lagen te verwerken (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel) zodat je je verleden kan loslaten en de vrijheid voelt om te kiezen voor een hoopvolle en positieve toekomst.

Met veel plezier en toewijding reis ik elke 2 maanden af naar Engeland om met Donna en Gabi de retreat te faciliteren.

After Bridge intensive:

Voor mensen die the Bridge gedaan hebben, bestaat er een mogelijkheid om een after Bridge intensive te volgen. Dit betreft een 4 uur durende sessie waarin facetten van the Bridge terugkomen en waarbij het ‘Bridge werk’ indien nodig voortgezet kan worden.

Voor meer informatie check: www.thebridgeretreat.com

Inschrijven

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Palm retreat

19 June
5 PM
Amstel 87 sous 1018 EG Amsterdam

De Palm retreat is enkele jaren geleden ontstaan vanuit de wens om mensen mee op avontuur te nemen en samen te ontdekken hoe het leven luchtig en vol energie te leven.

Op een magische plek word je in 6 dagen uitgenodigd om je aandacht van buiten naar binnen te brengen en diepe rust te ervaren met tegelijkertijd genoeg ruimte voor avontuur en plezier. Het programma focust zich op de kunst van ontspannen en het opbouwen van veerkracht zodat je met frisse levensenergie het moderne leven kan omarmen.

Dagelijks wordt er aandacht besteed aan o.a yoga, meditatie, visualisatie, ademhaling, massage, energetische healings, helende rituelen, en de kracht van de natuur. Inspiratie vindt plaats in de vorm van Ted talks & filmpjes, korte werksessies, en het invullen van een werkboek om een persoonlijke praktische palmguide te creëren zodat je precies weet hoe je bij terugkomst in een zo goed mogelijke fysieke, mentale en emotionele conditie kan blijven.

Inschrijven

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.