Persoonlijke support

“An unexamined life is not worth living”

Socrates

In de hectiek van de dag, heeft het ‘wekelijkse' uurtje support van één uur plaats gemaakt voor een 2 tot 4 uur durende ervaring, de INTENSIVE.

Deze langere sessie  geeft ruimte om op verschillende lagen te werken; mentaal (begrijpen & inzichten), emotioneel (verbinden & verwerken) én lichamelijk (spanning loslaten door het lichaam) om zo de juiste ‘reset’ te laten plaatsvinden, ook wel de holistische benadering genoemd.

Intensives zijn geschikt voor individuen en of koppels die graag op een intensieve en efficiënte manier willen werken en ervaren. Het geeft in een relatief korte tijd een helder inzicht, een gezonde reset en een praktische guideline voor de toekomst.

De intensive bestaat uit 3 fases:  

1

Bewustwording

Inzicht creëren in wat er werkelijk aan de hand is en waarom, met als doel het grotere geheel in kaart te brengen. Factoren die hierbij een rol spelen zijn bv. erfelijke factoren (karakter trekken, familie patronen, DNA), levenservaringen en je persoonlijke ontwikkeling. Vanuit dit onderzoek ontstaat jouw persoonlijke ‘blueprint’ en wordt er een plan gemaakt.

2

De ‘reset’

In deze fase draait het om het  doorbreken van patronen, het opheffen van blokkades, het verwerken van emoties en het loslaten van spanning uit het lichaam om zo een holistische heling plaats te laten vinden.

3

Integratie en implementatie

Leren hoe positieve verandering te integreren in je dagelijks leven met behulp van praktische oefeningen en rituelen om de impact van de sessie een stevig fundament te geven en lange termijn effect te stimuleren.

Voorafgaand aan de intensive vindt een intake plaats om de hulpvraag helder in kaart te brengen en eventuele voorbereidingen te bespreken.

Let op: mijn sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Intake

1 uur
€175,00
(excl btw)

Intensive

2 uur
€350,00
(excl btw)

Intensive

4 uur
€650,00
(excl btw)

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.